YEŞİL DURSUNBEYİMİZE VE KÖYLERİNE HOŞGELDİNİZ; __________________

,,

27 Mayıs 2013 Pazartesi

Kurul Toplantısı 23 Mayıs 2013 Perşembe günü saat 10:00’da İlçemiz Öğretmenevi Toplantı salonunda

Köylere Hizmet Götürme Birliği 2013 yılı 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı 23 Mayıs 2013 Perşembe günü saat 10:00’da İlçemiz Öğretmenevi Toplantı salonunda

Kaymakam Yaşar AKSANYAR Başkanlığında İlçe Yazı İşleri Müdürü Birlik Genel Sekreteri Fikri CONKER, İl Genel Meclis Üyeleri Ahmet SEÇAL, Üzeyir SALİ, Birlik Saymanı Fatih SAVURAN ve 89 Köy Muhtarının katılımıyla gerçekleştirildi.
Toplantıda gündem gereği 2012 yılı Kesin hesabı ve 2013 yılı ek bütçesi görüşülüp onaylandı. Birlik Encümen Üyeliğine 2 İl Genel Meclis Üyesi seçimine geçildi. 89 üyenin tamamı İl Genel Meclis Üyelerinden Ahmet SEÇAL ile Üzeyir SALİ'yi seçtiler.

Köy Muhtarlarının Encümen Üyeliği seçiminde Gökçepınar Köyü Muhtarı Celal YILDIZ 66 oy, Tepeköy Muhtarı Hüseyin BULUT 64 oy ile seçildiler.
Geçici Divan Kurulu Katipliğine ve İhale Komisyonu yedek üyeliğine Durabeyler Köyü Muhtarı Mustafa BERBER ve Tezlik Köyü Muhtarı Ramazan YALÇIN seçildiler.
Dilek ve temenniler bölümüne geçildi. Simav Grup yolunun yapımı konusunda muhtarlar şikayetlerini bildirdiler. Bazı muhtarlar su ve parke taşı isteğinde bulundular. İlçemiz Kaymakamı Yaşar AKSANYAR bu yıl simav yolunun programda olduğunu yakında ihale yapılacağını, su ve taş konusunda ise gerekli çalışmaların yapıldığını köylerimizin ihtiyaçlarının giderilmesinde azami özenin gösterildiğini belirterek toplantıya son vermiştir.  
KAYNAK:DURSUNBEY KAYMAKAMLIĞI







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dursunbey Belediye Başkanının Çalışmalarından Memnunmusunuz?

YÖNETİCİ MAİL:h.simal25@gmail.com

sitemizi nasıl buldunuz

Devlet Hastanesi Randevu Al

Randevu Telefon : (0266) 662 50 71