YEŞİL DURSUNBEYİMİZE VE KÖYLERİNE HOŞGELDİNİZ; __________________

,,

14 Haziran 2013 Cuma

Açılacak Kuran Kursu Yararına Kermes Düzenlendi

İlçemize yeni yapılacak olan Müftülük Hizmet Binası ve Yatılı Hafız Kız Kuran Kursu inşaatı için kullanılmak üzere kermes düzenledi.

 
İlçemiz Müftülüğü ilçe genelinde faaliyet gösteren Kuran Kurslarının organizasyonu ile Çarşı Camii karşısında kermes düzenledi. Geliri İlçeye yeni yapılacak olan Müftülük Hizmet Binası ve Yatılı Hafız Kız Kuran Kursu inşaatı için kullanılacak olan Kermes’e ilgi de yoğun oldu.
Kermes açılışına İlçemiz Kaymakamı Yaşar Aksanyar, Belediye Başkanımız M. Ruhi Yılmaz, İlçe Müftümüz Nihat Sevil, Diyanet Çalışanları, Çeşitli kurum ve kuruluşlardan yetkililer ile çok sayıda Bayan katıldı. Kermesin açılışı Kaymakam ve belediye Başkanı tarafından gerçekleştirilirken kermesin hayırlara vesile olması temenni edildi.

El emeği göz nuru birçok ürünün bayanlar tarafından hazırlandığı kermes bir hafta boyunca faaliyet gösterecek. Kermesten elde edilen gelirin tamamı yapılacak olan Yatılı Hafız Kız Kuran Kursu inşaatında kullanılacak. Yapılacak olan inşaatın grafik Halide ilk kez bu kermeste görücüye çıkarken inşaat 
mimarisi ile herkesin beğenini topladı. 

1 yorum:

Dursunbey Belediye Başkanının Çalışmalarından Memnunmusunuz?

YÖNETİCİ MAİL:h.simal25@gmail.com

sitemizi nasıl buldunuz

Devlet Hastanesi Randevu Al

Randevu Telefon : (0266) 662 50 71