YEŞİL DURSUNBEYİMİZE VE KÖYLERİNE HOŞGELDİNİZ; __________________

,,

29 Ağustos 2013 Perşembe

Dursunbey Belediye Başkanı M. Ruhi Yılmaz Kardeş Belediye olan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ı makamında ziyaret etti.

Dursunbey Belediye Başkanı M. Ruhi Yılmaz Kardeş Belediye olan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ı makamında ziyaret etti.

 

Dursunbey Belediye Başkanı M. Ruhi Yılmaz yakın arkadaşı olan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ı Ümraniye’nin yeni belediye hizmet binasında ziyaret etti. Başkan Yılmaz’ın kapıda karşılayan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ziyaretinden dolayı Yılmaz’a teşekkür etti. Başkan Yılmaz’da Ümraniye Belediyesine yeni kazandırılan hizmet binasının hayırlara vesile olmasını dileyerek Başkan Can’ı çalışmalarından dolayı kutladı.
Dursunbey ve projeler hakkında bilgi alan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a Dursunbey Belediye Başkanı Yılmaz ‘Aktif Hayat Projesine’(Hıdırlık Parkı) katkıda bulunmasını istedi. Bu talep üzerine projeye malzeme desteği verebileceklerini belirten Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Belediye Başkan yardımcılarını çağırarak, verilebilecek olan malzemeler hakkında bir rapor hazırlamalarını istedi. Önümüzdeki haftalarda Dursunbey’e çeşitli park malzemeleri göndereceklerini vurgulayan Can, Başkan Yılmaz’ı da başarılı çalışmalarından dolayı kutladı.
Desteklerinden dolayı Başkan Hasan Can’a teşekkür eden Belediye Başkanı M. Ruhi Yılmaz gelir düzeyi oldukça yüksek olan Ümraniye Belediyesinin Dursunbey’e olan desteğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dursunbey Belediye Başkanının Çalışmalarından Memnunmusunuz?

YÖNETİCİ MAİL:h.simal25@gmail.com

sitemizi nasıl buldunuz

Devlet Hastanesi Randevu Al

Randevu Telefon : (0266) 662 50 71