YEŞİL DURSUNBEYİMİZE VE KÖYLERİNE HOŞGELDİNİZ; __________________

,,

6 Ekim 2013 Pazar

Alp Arslan Konseri

2012 yılında Suçıktı Şiir Akşamlarında da sahne alan Ünlü sanatçı Alp Arslan bir kez daha ilçemiz halkı ile bir araya geldi

Akşam Sefası programının unutulmaz sanatçısı Alp Arslan ikinci kez Dursunbey’li vatandaşlarımız ile bir araya geldi. 14 Eylül Cumartesi günü saat 20:30’da Dursunbey Kent Meydanında Halka açık konseri veren Alp Arslan Türk Tasavvuf Musikisinden seçkin eserleri seslendirdi.

2012 yılında Suçıktı Şiir Akşamlarında da sahne alan Ünlü sanatçı Alp Arslan bir kez daha ilçe halkımız ile bir araya gelmiş oldu. 
Konseri Belediye Başkanımız Mehmet Ruhi Yılmaz, Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç eşleriyle katılırken, Ak parti ilçe Başkanı Halil Demir, Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Savran, Ahmet Kökten ve kalabalık halk topluluğu katıldı. Konserin başında Belediye Başkanımız Mehmet Ruhi Yılmaz halka hitaben konuşma yaptı. Başkan Yılmaz, "Huzur kenti, Huzur şehri Dursunbeyimizin güzel insanları sizi en derin kalbi sevgilerimle selamlıyorum. Huzur kenti dedim Dursunbey için siz belediye hapörlorün den bir miktar  para bulunmuştur. Kaybedenin Zabıta amirliğine gelmesi duyurulur diye hangi, şehirde anons duydunuz. Ben bu şehrimizle bu değerlerimizle ne kadar öğünsek azdır. Anadolu’nun değerlerini kaybetmeden yaşadığı güzel Dursunbey, kendi değerlerimizi bilmek durumundayız. Çünkü bizim başkalarına örnek olacak çok değerlerimiz var" dedi.  
Konser de Belediye Başkanımız Mehmet Ruhi Yılmaz da bazı şarkıları Sanatçı Alp Arslan ile birlikte söyledi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dursunbey Belediye Başkanının Çalışmalarından Memnunmusunuz?

YÖNETİCİ MAİL:h.simal25@gmail.com

sitemizi nasıl buldunuz

Devlet Hastanesi Randevu Al

Randevu Telefon : (0266) 662 50 71