YEŞİL DURSUNBEYİMİZE VE KÖYLERİNE HOŞGELDİNİZ; __________________

,,

12 Şubat 2013 Salı

DURSUNBEY BELEDİYESİ MEYVELERİNİ ALIYOR

İlçemiz adına büyük bir kazanım olan CNC makinesinin proje takipçileri, projenin destekçisi olan Belediye Başkanımız M. Ruhi Yılmaz’ı makamında ziyaret ettiler. Ağaca istenilen her motifi oyma işlemi ile yapabilen makine aktif olarak çalışmaya devam ediyor.




Dursunbey’de ağaç sektörünü teknolojik alanlara kaydırıp üretimin farklılığı ve pazarlamanın çeşitliliğini arttırmak amacıyla GMKA’ya bir proje sunan Endüstri Meslek Lisesi öğretmenleri bu projede başarı sağladılar. Geçtiğimiz aylarda yurt dışından getirilerek Endüstri Meslek lisesi ahşap atölyesine kurulan Makine aktif olarak üretime devam ediyor. Projenin emekçilerinden olan Dursunbey Milli Eğitim şube Müdürü Faruk Balcı ve öğretmen Yahya Altıner Projeye maddi ve manevi olarak destek olan Belediye Başkanımız M. Ruhi Yılmaz’ı makamında ziyaret ettiler.





Başkan Yılmaz’a üzerinde çeşitli motiflerin olduğu ve tamamen CNC makinesinden üretilen Besmele yazısını hediye eden öğretmenler destekleri için Başkan Yılmaz’a teşekkür ettiler. CNC makinesini aktif olarak kullandıklarını belirten Şube Müdürü Faruk Balcı şu anda Camii kapılarının motifleri dahil bir çok ahşap oyma işini yaptıklarını söyledi.





Projenin mimarı olan iki öğretmene bu anlamlı hediyeden dolayı teşekkür eden Başkanımız M. Ruhi Yılmaz, CNC teknolojisinin Dursunbey’de yaygınlaşması gerektiğini böylelikle esnafın bu sektörden daha rahat ve kolay bir şekilde para kazanabileceğini belirtti. Kendisini yenileyen her sektörün karlılığını arttırdığını belirten başkan Yılmaz bu sayade Dursunbey ekonomisinin de canlanacağına inandığını sözlerine ekledi.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dursunbey Belediye Başkanının Çalışmalarından Memnunmusunuz?

YÖNETİCİ MAİL:h.simal25@gmail.com

sitemizi nasıl buldunuz

Devlet Hastanesi Randevu Al

Randevu Telefon : (0266) 662 50 71