YEŞİL DURSUNBEYİMİZE VE KÖYLERİNE HOŞGELDİNİZ; __________________

,,

16 Nisan 2013 Salı

Yüzlerce Öğrencimiz Çanakkale Yolun Sonu Filmini İzleyecek

Belediye Başkan Vekilimiz ve Başkan yardımcımız Dursunbey 125. Yatılı Bölge İlköğretim Okulunu ziyaret ederek öğrencilere Sinema Filmi bileti hediye ettiler.



Belediye Başkan vekilimiz Mustafa Kapmaz ve Belediye Başkan Yardımcımız Cemal Ergenç geçtiğimiz ay muhteşem bir organizasyona imza atan 125. Yatılı Bölge İlköğretim okulu müdürü İlhami Tülek’i ziyaret ettiler.  Balıkesir Valisi Ahmet Turhan’ın da hayran kaldığı gece ile ilgili öğretmen ve öğrencileri kutlayan Başkan vekili Mustafa Kapmaz, öğrencilere bu anlamlı günde gösterdikleri performansın küçük bir hediyesi olarak bu günün anlam ve önemine binaen bir Sinema filmi bileti hediye ettiler.
İlçemiz'de faaliyet gösteren sinemaya gelen ve oldukça beğeni toplayan ‘ Çanakkale Yolun Sonu’ filmini öğrencilere ücretsiz olarak izletmek istediklerini belirten Kapmaz ‘ Bize 18 Mart Akşamı duygu dolu anlar yaşatan bu gençlerimize, Bizde sinemada Duygu dolu anlar yaşamak istiyoruz’ dedi. Öğrencilere Sinema bileti dağıtan Başkan vekilimiz ve Başkan yardımcımız bu okuldan 160 öğrencinin bu sinemaya gideceğini belirtti.
Ayrıca belirlenen diğer okullardan da yüzlerce öğrencinin bu sinemaya gönderileceği öğrenilirken Çanakkale Yolun Sonu filminin şu an vizyonda olduğu öğrenildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dursunbey Belediye Başkanının Çalışmalarından Memnunmusunuz?

YÖNETİCİ MAİL:h.simal25@gmail.com

sitemizi nasıl buldunuz

Devlet Hastanesi Randevu Al

Randevu Telefon : (0266) 662 50 71